top of page
  • _

Nieuwe tijd

Het is een drukke en zeker ook hectische tijd voor het totale leven hier op aarde.

Waarheden en leugens worden ontmanteld en komen helder aan het licht.

Oneerlijke concurrentie, machtsstrijd, dualisme, jaloezie, onbegrip en desintresse, materialisme, narcisme, burn-out, onduidelijke gezondsheidsproblemen,

Stuk voor stuk woorden en ervaringen en een staat van zijn, waar een ieder van ons wel eens mee te maken heeft in een eigen omgeving of misschien zelfs wel voor jezelf.

Tweelingzielen die om elkaar heendraaien, en waar zo ogenschijnlijk geen enkele beweging in lijkt te zit als het om toenadering gaat. Zielscontacten die nog niet klaar zijn voor elkaar ivm eigen processen.

Alles zorgt voor heel veel verwarring en grote frustraties en teleurstellingen. Terwijl het juist voor de sensitieve personen onder ons zo “duidelijk” lijkt te zijn “hoe het zit” betreft “de ander” en zijn of haar proces. En juist gaat het erom hoe “die ander” stapje voor stapje tergend langzaam soms, tot bewustwording komt.

Hooggevoelige mensen en ook dieren worden keihard geconfronteerd met enorme veranderingen in hun bestaanswereld en dus ook in hun veiligheid.

Wat dan weer zorgt voor toenemende angst en onzekerheid. Obstakels die niet meer te ontlopen zijn en confortzones die onderuitgehaald worden door instanties, wetten of handelingen van derden.

Iets wat veel mensen zich nog niet zo bewust zijn, is het feit dat astrologische en ook de astronomische aspecten vanuit het Universum een enorme invloed hebben op het dagelijkse leven op van ons allemaal.

Denk maar aan de invloed van de zwaarte kracht van de maan op de Aarde (eb en vloed) en dus ook op het leven daarop.

En daar sta je dan als mens, en zeker als hsp´er, helemaal bloot aan. Je “voelt en ziet” van alles, je ervaart oneerlijkheid en tegenwerking en met de regelmaat van de klok komt het steeds vaker voor dat je op geen enkele wijze meer een uitweg ziet in de chaos van het leven.

Je voelt je soms zo eenzaam alleen staan, dat je er bijna niet meer op vertrouwd dat er ook andere mensen zijn net als jij....en ik.

Het is logisch dat je je wat terughoudend opstelt.

De vele teleurstelling die achter je liggen, omdat mensen je niet begrijpen en jou achter je rug om, toch belachelijk maken, kerven diepe wonden in je hart en je ziel.
5 views0 comments

Recent Posts

See All

Snelheid van Tijd

Snelheid en tijd lijken aan elkaar gewaagd! Met grote regelmaat krijg ik de vraag “wat komt de toekomst mij brengen?”, of “hoe lang gaat het nog duren, voor het beter gaat?” Vaak wordt deze vraag gest

Zandafgraving

Net even een voorzichtig rondje gelopen door een, voor mij althans nieuw, stukje bos hier in Zeewolde. Het ligt vlak bij de dorpskern en is een oude zandafgraving geweest die niet meer als dusdanig in

Comments


bottom of page