top of page
00:00 / 07:38

" Liefde is als een bloem, hoe meer je geeft hoe mooier de bloei"

citaat: Marion S. Elzinga

De kracht van Feng Shui


Zoals we in ons dagelijks leven, frisse lucht, schoon water en gezonde voeding nodig hebben om ons geestelijk en lichamelijk gezond en fit te voelen, zo wordt onze energetische gezonde woon-, werk- of relationele omgeving door verse schone ‘Chi’ ondersteunt.

´Chi´ of Qi, betekent de kracht van levensenergie.

En dat is precies waar het in Feng Shui om draait.

Als de Chi-flow in jouw woon- of werkomgeving of in je relatie op een of andere manier wordt geblokkeerd, dan zou je dat kunnen voelen dan wel bemerken, doordat bepaalde zaken in je leven niet helemaal goed functioneren.


Feng Shui, oftewel “ Wind” en “ Water” is een 3000 jaar oude leer uit China.

De kracht van Feng Shui zit ´m soms in hele kleine elementen om deze energie in zijn volledigheid tot zijn recht te laten komen.

Essentieel zijn de posities van de 8 windrichtingen met de 9e als middelpunt, de 5 elementen en hoe deze staan t.o.v. de locatie waar je woont of werkt

.

Eén van die kleine elementen die een hele positieve bijdrage leveren is het werken met kristallen en natuurlijke materialen.

Bonsai boompjes en Boeddha Geluk schalen en plateau´s. Of, zoals op bijgaande afbeelding een Shaolin monnik, hebben stuk voor stuk een intentie met hele eigen inbreng en betekenis.

Met het creëren van een Gemtree (edelsteenbonsai) geef je al een intentie af voor de plek of de persoon waar je het voor maakt.

Alleen al het werken met deze edele materialen geeft een hele eigen meditatieve werking.

Daarnaast heb ik opgemerkt, dat de kleine kunstwerkjes stuk voor stuk elementen zijn met een grote waardige en uitstraling.

Tijdens de workshop laat ik je kennismaken met de positieve werking van Feng Shui in ieders leven.

Denk daarbij aan de kleuren, elementen, inrichting, zowel privé als zakelijk, relatie, voeding en persoonlijke gezondheid.

Essentiele zaken die je eenvouding kunt intergreren in je dagelijkse bestaan.


Aanvang: 10:30 Eind: 16.00, Locatie Ymoya Residentie Zeewolde.

Compleet met materiaal, Boeddha- of Shaolin beeldje en uitleg en enkele Feng Shui tips.

Iedere deelnemer krijgt een complete bouwset, bestaande uit: zilverdraad, houtschijven of boomschors, mos, edelstenen, Boeddha of Shaolin monnik,eventueel overig materiaal.

Met gebruik van lijm en gereedschap.

plus een doelgerichte handout over Feng shui-gebruiken die je eenvouding kan toepassen.


Prijs van de workshop komt op € 35,00 inschrijfgeld en € 75,00 voor de workshop incl materialen, koffie/thee en hapjes, excl. Lunch

Wel vooraf graag tot 2 weken voor workshopdatum een keuze m.b.t. edelstenen die je wilt gebruiken.

Je kunt kiezen uit: Oranje Calciet, Rozenkwarts, Aventurijn, Blauwe Calciet, Amethist, Bergkristal. (Tip... niet nadenken, maar op gevoel kiezen)


Marion S. Elzinga

Ymoya Residentie

Hulshorst

Tel. 06-17447648 (voor informatie)

www.ymoya.nl

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page