top of page

Sensi® therapie


Steeds meer mensen komen in contact met hun gevoeligheid en vragen zich af wat er toch gaande is binnen hunzelf.

Ze voelen zich wat vervreemd en reageren overgevoelig op gewoon standaard dagelijks dingen.

Meer en meer worden zij zich er van bewust dat ze over sensibel reageren.

En kunnen, net als het bekende plantje "kruidje-roer-me-niet" (Mimosa Pudica), heel heftig reageren als zij overprikkeld worden door allerlei invloeden van buitenaf.

Sensi-therapie is erop gericht om ieder mens, jong en oud, snel in zijn/haar totaliteit te behandelen.

Met name hooggevoelige mensen, ook wel HSP'ers genoemd, hebben bij deze zeer effectieve methode heel snel resultaat bij o.a. blokkades en eventuele bijhorende aandoeningen. Rugklachten of gewrichtsaandoeningen of chronische vermoeidheidsverschijnselen kunnen symptomen zijn die bijvoorbeeld kunnen wijzen op een burn-out en stress, of mineraal en vitamine tekorten.


Trauma's en angsten of slaapstoornissen, maar ook ADHD, PDD-nos, hechtings-problematiek, dyslexie of problemen met gewichtsbeheersing behoren tot aandachtspunten die behandeld kunnen worden.

De behandeling geeft meestal al een direct resultaat en over het algemeen zijn er maar 2 tot maximaal 4 behandelingen nodig.

Ook klachten die onder het autistisch spectrum vallen, wat natuurlijk een vrij breed gebied is, kunnen zeer doeltreffend behandeld worden.


De behandelmethode die middels een meet-protocol wordt uitgevoerd, bestaat uit diverse onderdelen, o.a.


Drukpuntmassage/acupressuur

Holistic Pulsing

Edelsteentherapie/remedies

Bloesemremedies/chakra-remedies/Sensi®-cards

Orthomoleculair

SSR,

Regressie

E.F.T. (Emotional Freedom Techniek)

Diëten

Voedings- en allergiemeting


Maar ook voetreflex, Reiki, Quantum-Touch, of een gerichte energetische massage en schoonheidsbehandelingen behoren tot de mogelijkheden voor het oplossen van de problemen/cq aandoeningen zodat men weer snel in balans is en weer op een fijne en relaxte manier kan deelnemen aan het dagelijkse leven.


Voor wie en welke klachten is de Sensi-therapie geschikt?

O.a.

Allergie / Intolerantie

ADHD

Autistisch Spectrum

Burn Out

Stress

Slaapproblemen

HSP / Nieuwetijdsmensen

Migraine / Hoofdpijn

Innerlijke onrust

Angsten

Depressie

Gebrek aan energie

en nog veel meer...


De Sensi®-therapie is voor (bijna) iedereen geschikt en zeer goed te combineren met reguliere zorg, medicatie en andere behandelmethoden. Jong (baby's) en ouderen, zelfs dieren.

Voor gezondheidsklachten verwijzen wij (sensi-therapeuten) als eerste eventueel door naar een reguliere arts dan wel specialist.


*****************************************************************************************************


Wil je graag weer snel op de rit staan, minder last hebben van je (over) gevoeligheid en prikkels van buitenaf, maak dan snel een afspraak voor een zeer effectieve behandeling met Sensi-therapie.

Daarvoor hoef je enkel onderstaand contactformulier in te vullen. Vermeld daarbij in korte bewoording waar je tegenaan loopt en graag je telefoonnummer, dan neem ik snel contact met jou op.


Noot:

Ik hanteer een standaard uurprijs van € 77,00, per uur exclusief eventueel voor te schrijven remedies en orthomoleculaire middelen.

Doorgaans duurt een behandeling ca. 1,5 tot max 2 uur.


© Marion Elzinga

Sensi® intence therapeut ***

en Spiritueel Life-coach

Ymoya Residentie

Hulshorst

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page