top of page
00:00 / 04:59

De Magische Kracht van Passie


Passie is leven

Passie is voelen

Passie is de kwaliteit die jij in je leven brengt

Passie is jouw creatieve zijn

Passie is Spirit

Passie is Energie

Passie is in contact komen met jouw seksuele wereld

Passie is hartstocht

Passie is jouw vurige bron van geluk

Passie zorgt voor een intense verbinding met je hart

Passie geeft transformatie

Passie brengt inspiratie

Passie is intentie


Passie is KRACHT

Passie is Magie

Passie is Activatie van DNA

PASSIE = LEVEN


© Marion Elzinga.

Nieuw leven komt voort uit passie en seksualiteit.

De meest natuurlijk bron van ons voortbestaan hier op Aarde.

Bij een seksuele beleving, waarbij je met je hart een diepe band creëert met jezelf geeft verbinding met jouw liefdevolle gevoelens.

Gevoelens die aangeraakt worden door een beleving met iemand die je dierbaar is en je op die hele intieme momenten dichtbij jezelf laat komen.

De passie die daar uit voort kan vloeien geeft verbinding met een hogere energie.

En deze energie stelt je in staat om zuiver te beleven, te voelen, te creëren en vooral die persoon te zijn die volledig authentiek zichzelf is op een hoger level.


In ons huidige drukke bestaan beseft waarschijnlijk niemand, dat je met het beleven van een diep seksueel genot, je per direct een enorme spirituele energie geboren laat worden.

En toch is het zó simpel eigenlijk.

Want... spiritualiteit is een belevingswereld die er al was voordat jij en ik en al onze voorvaderen geboren waren.


Spiritualiteit ís Passie!


Spiritualiteit begint bij het beleven van jouw passie en het openen van jouw creatieve bron van inspiratie.

Deze inspiratie vind je terug bij het 2e sacrale chakragebied en de juiste communicatie met jezelf en naar de buitenwereld wat weer complimenteert met onze 5e (keel) chakra.

Het gevoel dat hieraan verbonden ligt, stelt je in staat om je hart (4e chakra) open te stellen, wat dus weer onvoorwaardelijk liefdevolle manier verbinding geeft met jouw basis, het 1e chakragebied, het zijn.

Als je je goed voelt, dan heb je ook volledig vertrouwen in jezelf, en zal jouw zonnevlecht (3e chakra) zich wentelen en koesteren in zekerheid en daarop volgt dan automatisch de heldere inzichten (6e chakra) en informatie vanuit een hoger level via je kruin, (7e chakra).

En zo is dan zomaar ineens De Kundalini geboren.

Met een prikkelende transformatie voor jouw DNA.


Als je geen ruimte geeft aan jou creatieve zijn, op welke manier dan ook, dan geef je ook geen ruimte aan het beleven van jouw Passionele gevoelens en kun je ook niet meer creëren. Krijg je geen inzichten en blokkeer je op een destructieve wijze uiteindelijk je functioneren.

Gevolgen daarvan kunnen heel divers zijn, o.a. Relationele problemen, stagnatie op je werk, depressies, angsten, seksuele blokkades zoals impotentie/frigiditeit, boosheid, frustratie etc etc.


Het beleven van je passie heeft te maken met je leven hier op aarde.

Met name met de wijze waarop jij in je leven staat. Hoe jij als persoon functioneert.

De intensiteit waarmee je je richt op je werk, het geven van aandacht en intentie aan je eigen creatieve ruimte en, uiteraard het beleven van jouw seksualiteit en de lust in jouw leven.

Het één staat niet los van het ander, want alles staat immers in verbinding met elkaar.


Een goede seksuele communicatie met jezelf, zorgt er ook voor dat jouw creatieve persoonlijkheid aangezet wordt tot inspiratie. Een wisselwerking, want inspiratie krijg je weer door de aandacht te geven aan je gevoelens en emotie. En hoe intenser je de emotie kunt ervaren hoe dieper je kunt voelen.

Wat dan weer een spirituele groei geeft.


Wanneer je geblokkeerd bent binnen dit voelen, stroomt er niets meer.

Klap je dicht, word je verdrietig of depressief en al snel zorgt deze neerwaartse spiraal voor een negatieve belevingswereld.

Dit gaat zeker als eerste ten koste van je eigen leven en de daarbij behorende relaties, maar ook stagneert jouw Spirituele groei en zijn.


Dus wees je bewust van jouw Passie en de wijze waarop jij jouw seksualiteit beleeft.

Durf te dromen, durf te ervaren en durf je grenzen te verleggen door een stap te maken en opzoek te gaan naar waar jouw Passie ligt.


Middels gerichte oefeningen, meditatie, sfeervolle omgeving , muziek, dans en tongstrelende hapjes, ontstaan er op ongedwongen wijze heel veel inzichten, waarmee je als vanzelf geïnspireerd raakt en , waardoor je uiteindelijk op een zachte wijze weer kunt communiceren met de Passie in jezelf.


Een prachtige workshop van 1 dag voor vrouwen en mannen, alleenstaande, voor stelletjes, echtparen, jong en oud.

Mensen die vastlopen binnen hun eigen seksualiteitsbeleving en relationele leven, vast zitten in hun relatie of werk, en dus niet meer geïnspireerd én gemotiveerd zijn om seks te beleven en daardoor uiteindelijk helemaal klem komen te zitten tot depressies toe, vreemd gaan, maar ook daarbij tot de conclusie komen dat dit ook niet de juiste weg is.

Maar uiteraard ook voor mensen die juist heel gerichte inspiratie op willen doen om vandaar uit nog meer uit hun creatieve passie te halen.


Aanvang 10.30 tot 17.00

Kosten: Per persoon *€ 125,00 incl koffie/thee/lunch/ hand-out inspirerende hapjes, heerlijke muziek en heel veel Liefde en een eenmalige aanbetaling van € 35,00 bij de aanmelding.


Locatie is nader te bepalen en afhankelijk van de aanmeldingen.

Aanmeldingen via onderstaand contactformulier met een vermeldingen van de Workshop.

*Prijs is een richtprijs en afhankelijk van de locatie.


© Marion S. Elzinga

klinisch Psycholoog / Intuïtief-Spiritueel Coach

Ymoya Residentie

Hulshorst

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page